Nyt samarbejde


ALLRECO - den absolut kvalitetsmæssige top. 

 

1. juni 2021 ændrede Doppstadt Systemtechnik sig til ALLRECO, og med mere end 60 års erfaring er der ingen der overgår eller blot lægger sig på siden af ALLRECO, når det kommer til kvalitet. Nogle af markedets bedste og mest legendariske maskiner er skabt af Doppstadt Familien.

 

ALLRECO fremstår i dag som et af verdens bedste og mest innovative produktprogrammer, og MM-Maskiner har nu etableret et stærkt samarbejde med denne verdenselite. 

 

Med et produktprogram bestående af ALLRECO, PELLENC og Goudsmit kan vi sikre vores kunder toppen af de high-end produkter, der er tilgængelige på markedet. Med vores dag-til-dag levering kan vi desuden garantere hurtig levering af slid- og reservedele. 

 

Vi er klar til 2022, hvor vi, hvis vi selv skal sige det, står uhyggeligt stærkt.

 

Godt nytår til jer alle. 


Ny samarbejdspartner


MM Maskiner er stolte over at præsentere vores nye samarbejdspartner: Pellenc ST. Pellenc ST er en meget innovativ virksomhed, der lægger stort fokus på “value for money”, hvilket matcher MM Maskiners produktpallette super godt.

I fremtiden vil MM Maskiner øge fokuset på anlæg og projektbyggeri endnu mere, og samarbejdet med Pellenc ST vil med garanti føre masser af gode erfaringer med sig.

Nyhedsbrev April 2021